středa 12. prosince 2018

Kniha Linda

Tak pečlivě jsem tajila informace ohledně třetího dílu Niky stories, až jsem dnes zjistila, že nakladatelství už má knihu uveřejněnou na svém webu :-) Tak tedy oficiálně. Třetí díl se jmenuje Linda a vyjde 28. ledna 2019 v nakladatelství Egmont.
Poté bude v prodeji jak v knihkupectvích, tak online, ale už teď můžete Lindu najít na některých e-shopech. Třeba TADYTADY nebo TADY. I když zatím není v prodeji, můžete si nastavit upozornění, které vám oznámí, jakmile bude.
Možná teď marně přemýšlíte, kdo je Linda a kde se v sérii vzala. Ačkoliv je to úplně nová postava, kterou zatím neznáme, uvidíte, že s rodinou Linhartových/Valentových je určitým způsobem propojena. Jakým, to si budete muset ještě počkat :-) Protože je opět mezi předchozím a tímto dílem časový skok, dozvíte se zase něco víc o tom, jak to bylo dál s našimi oblíbenými postavami Niky, Martinem i Nelou.
Co se týče obálky, tak vám ihned po přečtení anotace bude jasné, k čemu odkazuje. Tentokrát jsem docela bojovala jak s hlavním motivem, tak s barvami (ačkoliv obálku pro čtvrtý díl mám paradoxně už vymyšlenou :-) ). Po několika úpravách jsme s grafičkou "zakotvily" u téhle červeno/bílo/černé varianty a musím říct, že se mi moc líbí. Až později jsem si uvědomila, že je hodně podobná úplně původnímu vzhledu blogu, který se nesl v podobných barvách. Pamatujete si na to ještě někdo?



Anotace:
Slavná a bohatá. Taková by chtěla být každá osmnáctiletá holka. Až na Lindu, které sláva i bohatství spadly do klína, aniž by o ně stála. Izolovaná od zážitků svých vrstevníků si Linda neustále dává pozor na to, co řekne nebo udělá, ze strachu, kdo by ji mohl vyfotit a co by se o sobě zase dočetla na internetu. Jako by žila v kleci. Sice zlaté, ale pořád kleci. Klíč od ní by mohl mít fotograf David, který se do Lindina života probojuje navzdory nenávisti, která mezi jejich rodinami panuje. Teprve s Davidem začíná Linda opravdu žít. Čím více se však otevírá světu, tím snazším a lákavějším úlovkem je pro všudypřítomné objektivy novinářů. Odolá její láska neustálým výmyslům a spekulacím? A co když fakt, že ji paparazzi sledují na každém kroku, není jen náhoda?


A pokud jste dočetli až sem, mám pro vás ještě jednu prémiovou informaci :-) Čtvrtý a zároveň předposlední díl ze série Niky stories se bude jmenovat Bea.
Z.

Žádné komentáře:

Okomentovat